SPORTURI  »  ALTELE  »  SKATEBOARDING

VIDEO O skateriță profesionistă, de doar 11 ani, a ajuns la spital după o accidentare teribilă: „Casca mi-a salvat viața”

Momentul în care a căzut Sky Brown
Momentul în care a căzut Sky Brown

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 09:57

Sky Brown, în vârstă de doar 11 ani, era una dintre cele mai talentate și cunoscute practicante de skateboarding. Chiar și așa, ea a avut parte de un accident teribil la un antrenament și a ajuns la spital.

De pe patul de spital, ea a realizat un clip în care a vorbit despre accidentarea sa. „Casca și brațul meu mi-au salvat viața, dar sunt nerăbdătoare să revin, iar acest moment mă face mai puternică. Este în regulă să cazi uneori, te motivează să revii și să fii mai bun”, a spus Sky, deși avea fața învinețită de la căzătură.

De asemenea, tatăl ei a declarat că accidentarea a fost atât de gravă, încât „avem mare noroc că mai e în viață”.

Adolescenta a căzut în timp ce se deplasa cu mare viteză între două planșe de skateboarding, iar placa i-a luat-o mai repede în față.

Sky Brown are peste 540.000 de fani pe Instagram și peste 125.000 pe Youtube. Ea face parte din echipa olimpică a Marii Britanii și era calificată la Jocurile Olimpice din 2020, care se vor desfășura, însă, anul viitor.

Citește și alte știri din sporturi:

Roland Garros se joacă pe GSP.ro » Lungul drum spre titlu: prin ce au trecut Roger Federer, Djokovic sau Andre Agassi până s-au încoronat la Paris

S-a aprobat data de start a primelor două curse de Formula 1 din acest sezon! Unde vor avea loc

Se pregătește un meci istoric în UFC: Conor McGregor a acceptat provocarea legendei Anderson Silva

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează