SPORTURI  »  ATLETISM  »  TRIBUNA 0

Anunț important al Gabrielei Szabo despre protocolul dintre CSM și Steaua: "Am studiat în amănunt după reportajul din Gazeta Sporturilor. Săptămâna viitoare vom discuta din nou"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 21:16

Invitată la emisiunea Tribuna 0, moderată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM, Gabriela Szabo, directorul general al CSM București, a răspuns întrebărilor venite din partea ascultătorilor. 

... despre protocolul dintre CSM și echipa de baschet Steaua: "Coordonez unul dintre cele mai importante cluburi din România. Există un protocol semnat între CSM și secția de baschet a clubului Steaua, renegociat după ce am venit eu. Nu vorbim despre o singură echipă, ci despre o întreagă secție. Despre mini-baschet, despre echipele de juniori. A fost trecut prin Consiliul General al Primăriei, am studiat în amănunt cazul după reportajul din Gazeta Sporturilor. Săptămâna viitoare vom discuta din nou anumite puncte"

...despre bugetul clubului CSM: "Secția de handbal și echipa de handbal feminin în special sunt mândria noastră. Consumă nu doar din perspectiva deplasărilor, echipamentelor. Au un buget consistent. La data de 30 mai s-a dat o ordonanță prin care activitatea sportivă a fost asimilată activității independente și nu am voie să vorbesc despre remunerațiile sportivilor. Neagu este «Messi» a României"

...despre politică: "Sportul românesc are nevoie de oameni în Parlamentul României. Aș încuraja sportivii să intre în politică. Nu știu dacă avem unul sau doi în acest moment care să ne susțină. Ar trebui să luăm exemplul Finlandei, al Rusiei sau chiar al Statelor Unite ale Americii". 

CV Gabriela Szabo

Născută pe 14 noiembrie 1975;
JO: aur la Sydney 2000 (5.000 m), argint la Atlanta 1996 şi bronz la Sydney 2000 (1.500 m)
CM: 3 aur (1997, 1999, 2001)

În perioada 2014-2015, Gabi Szabo a fost Ministrul Tineretului și Sportului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1503953883083537
Gabriel Gabi  •  27 August 2018, 02:34

Buna, stie cineva cand se deschide www.superset.ro ? Multumesc frumos.

147687542408495
Viorel Stelistul  •  28 Noiembrie 2017, 14:27

Se compromite definitiv Gabi Szabo, plasata intr-o pozitie jenanta, la remorca unor interese politice murdare. Nu exista niciun fel de justificare ca o tara ca Romania si un oras ca Bucurestiul sa cheltuiasca bani publici pentrui a plati sportivi profesionisti care vin din tari precum Suedia, infinit mai dezvoltate, dar unde nu se pune nicio clipa problema irosirii de bani publici in sportul profesionist. Romania se comporta ca regimurile autoritare din micile state arabe, sau ca cele din fostele tari comuniste. Exista o sumedenie de deficiente si prioritati de investitii, dar liderii vremelnici investesc in spoiala de prestigiu data de rezultatele sportive! Bugetul imens al handbalului feminin este o jignire la adresa contribuabilului bucurestean, iar arnajamentele lamentabile de la baschet dovedesc inca o data ca institutiile si banul public nu au ce cauta in sportul profesionist. Rusine Gabi Szabo si sefii ei politici!

vladutz13
vladutz13  •  27 Noiembrie 2017, 22:37

Deci nu a zis nimic..... e ok, e compromisa in ochii a din ce in ce mai multi oameni. Sa stea acolo sa *** din primarie, cum a facut si in guvern.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează