SPORTURI  »  ATLETISM  »  PROBLEME DE SĂNĂTATE

Fostul atlet Gheorghe Gușet, în stare gravă după ce a suferit o disecție de aortă

foto: Mediafax
foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 11:30

Fostul atlet Gheorghe Gușet, campion național și balcanic la aruncarea greutății, se zbate între viață și moarte.

În noaptea de joi spre vineri, acesta a suferit o disecție de aortă, iar în acest moment se află în operație la Institului Inimii din Cluj-Napoca, unde este conectat la o inimă artificială încă de azi-noapte, anunță Adevărul.

Medicii sunt însă rezervați cu privire la șansele de supraviețuire ale fostului atlet.

"Guşet este încă în operaţie, de aseară de la ora 2, legat la o inimă artificială! Acesta este un lucru bun! Există încă riscul să moară pe masa de operaţie! A păcălit moartea deocamdată! Pericol încă nu a trecut". "Luptă iubire, luptă! Că de murit poate oricine!", a spus Lorena Boberschi, soția lui Gheorghe Gușet, potrivit aceleiași surse. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
106452019897999
Eduard Girnita  •  09 Iunie 2017, 12:43

Of, Doamne! Sa te faci bine Gigi cat mai repede! Sanatate multa !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează