SPORTURI  »  ATLETISM  »  GREȘEALĂ

GALERIE FOTO Dezastru, dezastru, dezastru! Drama teribilă a unei atlete: s-a oprit crezând că a câștigat o medalie, dar a încheiat cursa în lacrimi

FOTO: Guliver/Getty Images +5   FOTO
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 10:48

Cunoscuta atletă israeliană Lonah Salpeter (29 de ani) a fost protagonista unei gafe imense, care a costat-o medalia în proba de 5000 de metri de la Europenele de la Berlin.

Atleta se afla într-o poziție ideală pentru obținerea unei medalii, pe locul doi, dar s-a oprit inexplicabil preț de câteva secunde cu un tur înainte de final. Aceasta și-a dat seama prea târziu de greșeala făcută, a continuat cursa, dar a fost întrecută de celelalte competitioare, iar visul obținerii unei medalii s-a spulberat!

Finalul probei a fost demoralizant pentru atleta israeliană născută în Kenya. S-a prăbușit în lacrimi lângă pistă, uluită de greșeala care a costat-o câștigarea unei medalii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
maxp
maxp  •  13 August 2018, 17:10

Culmea e ca nici macar nu casigase photo-finish-ul, desi cealalta alerga inca lejer, ea stiind ca mai are o tura de alergat. In fine, totusi fetele astea 2 ce cauta la un Campionat European? Au ajuns europenii sa nu mai aiba loc de africani la competitia continentala.

zm3u
zm3u  •  13 August 2018, 13:35

Teribil!

gizeh
gizeh  •  13 August 2018, 11:44

https://www.youtube.com/watch?v=4KEbkGBysjE

Vezi toate comentariile (3)
Comentează