SPORTURI  »  ATLETISM  »  FESTIVALUL OLIMPIC AL TINERETULUI EUROPEAN

Primul aur la FOTE » Dana Loghin continuă seria succeselor din atletism!

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 iulie 2011 11:25

Timp de o săptămînă, oraşul Trabzon (Turcia) este gazda cele mai importante competiţii care se adresează tinerilor sportivi din Europa, Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE).

În prima zi de concurs, sportivii români au reuşit să obţină rezultate remarcabile, iar Dana Loghin a adus prima medalie de aur, în proba de 2000 m obstacole, continuînd seria succeselor realizate de tinerii atleţi în ultimele săptămîni la Campionatele Europene şi Mondiale de juniori şi tineret.

Românca, născută în 1994, a parcurs distanţa în 6:40.93 şi a stabilit un nou record al competiţiei. Podiumul a fost completat de Johanna Schulz (Germania) şi de Olja Nikolici (Serbia).

Ligia Grozav, campioana mondială de juniori, s-a calificat fără probleme în finala probei de înălţime, la fel ca Andreea Lefcenco care a acces în ultimul act la triplusalt.

Delegaţia României este formată din 48 de sportivi care vor concura la cinci discipline sportive: atletism, gimnastică artistică, înot, judo şi tenis.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
sakalul
sakalul  •  26 Iulie 2011, 12:26

"Primul aur la FOTE"?!?!?!?!? Ziaristi paralizati!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează