SPORTURI  »  ATLETISM  »  DEMISIE

”Struțul” pe drumuri » Marian Oprea a demisionat de la Dinamo și nu mai e dorit nici la CSM București

Marian Oprea a fost singurul român calificat într-o finală la ultima ediție a CM, anul trecut
Marian Oprea a fost singurul român calificat într-o finală la ultima ediție a CM, anul trecut

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2017 00:00

Dublu legitimat până nu de mult, Marian Oprea se află la un pas de a nu se mai afla sub contract cu niciun club.

Vicecampionul olimpic de la Atena 2004 și-a dat demisia de la CS Dinamo, iar CSM București întârzie să-i ofere un nou contract.

"Marian și-a depus demisia la conducerea clubului Dinamo pentru că era nemulțumit de banii pe care-i primea", a declarat un apropiat al atletului în vârstă de 34 de ani.

Alături de Oprea, și-a dat demisia de la Dinamo și atleta Angela Moroșanu. Triplusaltistul este un veteran al CS Dinamo, iar cu un an înainte de Olimpiada de la Rio 2016 a acceptat să reprezinte și culorile CSM București.

Acum însă, după plecarea acestuia de la roș-albi, nici clubul municipalității nu se se grăbește să-i ofere atletului un nou contract.

"Președintele interimar Alin Petrache nu crede că mai trebuie investiți bani în Marian Oprea, un atlet care nu peste mult timp o să împlinească 35 de ani", a declarat o sursă din cadrul CSM București.

Vineri, CS Dinamo o să ia în discuție demisiile atleților Marian Oprea și Angela Moroșanu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
armenteros
armenteros  •  10 Mai 2017, 11:20

Strutul a fost mereu o eterna speranta, care a dezamagit, aproape, mereu. Poate cu o singura exceptie. A fost un atlet despre care s-a scris la superlativ inainte de fiecare mare competitie la care a participat, dar, in final, a fost un mare bluf.

armenteros
armenteros  •  10 Mai 2017, 11:19

Strutul a fost mereu o eterna speranta, care, a dezamagit aproape mereu. Poate cu o singura exceptie. A fost un atlet despre care s-a scris la superlativ inainte de fiecare mare competitie la care a participat, dar, in final, a fost un mare bluf.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează