SPORTURI  »  ATLETISM  »  NOUTĂŢI

Un pantof proiectat pentru alergările pe distanţe mari

Pantoful Nike Lunarglide+ 3 este disponibil în magazinele Nike din România, în două variante atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi +5   FOTO
Pantoful Nike Lunarglide+ 3 este disponibil în magazinele Nike din România, în două variante atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 23 august 2011 12:03

De asemenea, profilul tălpii înglobează o canelură longitudinală care permite piciorului să aibă o mişcare foarte apropiată de cea naturală, în timp ce spuma Lunarloan din interiorul tălpii se extinde în zona călcâiului pentru a îmbunătăţi amortizarea, fără a compromite însă suportul. Susţinerea piciorului este asigurată şi de construcţia pantofului, care este realizată fără cusături şi oferă, implicit, o greutate mai scăzută.

Noul model de pantof pentru alergare Nike Lunarglide+ 3 oferă într-un singur pachet stabilitate superioară, amortizare excepţională a şocurilor şi o susţinere laterală sigură. Vei alerga mult mai uşor şi confortabil pe distanţe lungi datorită flexibilităţii pantofului şi a ventilaţiei optimizate. Pantoful Nike Lunarglide+ 3 înglobează tehnologia revolutionară Dynamic Suport, care permite tranziţii fluente între reprizele de alergare şi foloseşte spuma ultra-uşoară Lunarlon pentru amortizare şi îmbunătăţirea confortului. Inovaţiile tehnologice nu se opresc aici: Nike a integrat în zona mediană a piciorului un strat suplimentar, acţionat cu ajutorul şiretului, prin care creşte suportul lateral.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează