SPORTURI  »  AUTO  »  CAMPIONATUL NAȚIONAL DE VITEZĂ DE COASTĂ

Andrei Dumitrescu relansează lupta pentru titlu la viteză în coastă

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 10:47

Andrei Dumitrescu (Tatuus) a reușit o victorie spectaculoasă în etapa a șasea din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, Cupa Gorjului - Acasă la Brâncuși, reușind să doboare inclusiv recordul pe acest traseu de concurs, și s-a apropiat la doar două puncte de liderul Lucian Răduț, informează Federația Română de Automobilism Sportiv printr-un comunicat.

Absent la Sinaia, din cauza unor probleme medicale, cel mai mic dintre frații Dumitrescu a fost al doilea atât în prima zi, cât și în cea de-a doua, la antrenamente libere, însă a reușit să se impună autoritar în cele două urcări de concurs.

Cu un timp de 2:35,068 stabilit la cea de-a doua tură, Dumitrescu a stabilit și recordul de timp în tradiționala etapă de la Rânca. Per total, vicecampionul național en-titre a fost cronometrat cu 05:12,005 la cele două urcări.

Grație celor 25 de puncte, Dumitrescu a atins astfel borna 93 în clasamentul open, fiind la numai două puncte în spatele liderului Lucian Răduț (Mitsubishi Lancer), care a fost doar pe 8 în weekend. Al treilea la general este Costi Stratnic (Dacia STTC), cu 67 de puncte.

Podiumul de pe Transalpina a fost competat de fratele lui Andrei Dumitrescu, Silviu Dumitrescu (Osella), iar al treilea a fost campionul național din 2016, Bogdan Cuzma (Mitsubishi Lancer). Campionul din 2017, Paul Andronic, a reușit al patrulea timp al competiției. Rezultatele complete ale etapei sunt disponibile pe www.fras.ro

În total, 75 de piloți au fost prezenți la etapa a șasea din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018, antepenultima din acest sezon. Ultimele două runde vor avea loc la Câmpulung Muscel (21-22 septembrie) și Poiana Brașov (12-13 octombrie).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează