SPORTURI  »  AUTO  »  AUTOF1.RO

Bentley Zagato

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

In parteneriat cu Bentley, designerul italian Zagado va produce zece modele din acest Continental GTZ. Aceia care vor opta pentru pachetul propus de Zagado vor adauga 550.000 de euro pretului de baza. De unde aceasta suma? Imaginati-va ca numai ledurile din spate costa 50.000 de euro. La aceasta suma, pretul unui Bentley Continental GT de baza pare foarte mic, 200.000 de dolari. Primul model construit de tunerul milanez a fost expediat deja proprietarului, pentru suma de 800.000 de euro.

600 CP produsi de motorul V12 sunt capabili sa “impinga” masina pana la 330 km/h si accelereaza pana la 100km/h in numai 4.2 secunde. La un pret atat de mare, fiecare proprietar vrea sa fie sigur ca masina sa este unica si nu va mai vedea una la fel la semafor. De aceea Zagado ofera mai multe combinatii de culori.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează