SPORTURI  »  AUTO  »  DACIA

Break-ul cu aspect de crossover » După Sandero, Lodgy și Dokker, Dacia va lansa, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva Logan MCV versiune Stepway

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2017 00:00

Dacia pregătește o nouă surpriză pentru clienții săi.

Pentru prima oară în istoria mărcii, Logan MCV, break-ul adică, va arăta mult mai bine, atât la exterior, cât și la interior, datorită introducerii pentru acest model a versiunii Stepway, echipare care conțin elemente de stil inspirate din universul vehiculelor crossover.

Conform celor de la Dacia, "aspectul robust este subliniat atât de garda la sol, înălţată cu 50 mm, cât şi de protecţiile laterale specifice, de ornamentele dispuse în partea inferioară a barelor de protecţie faţă şi spate, precum şi de calandrul care aminteşte de cel al modelului Duster.

Și la interior se regăsesc detaliile de stil Stepway. Noul Logan MCV Stepway oferă un spaţiu generos pentru toţi ocupanţii săi şi pentru bagajele acestora, volumul portbagajului, 573 de litri, fiind cel mai bun nivel din segment.

Dacia Logan MCV se fabrică în prezent în două uzine ale Grupului Renault, la Mioveni şi la uzina de la Tanger, din Maroc.

O nouă serie limitată

Noul Logan MCV nu este singura noutate a celor de la Dacia pentru Salonul de la Geneva. În Elveția, Dacia va prezenta o nouă serie limitată, disponibilă pe toate modelele familiei Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy şi Logan MCV) precum şi pe Duster. Numele acestei serii limitate va fi diferit în funcţie de ţară.

Printre elementele specifice acestei noi serii limitate se numără: două nuanțe exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, și Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway), jante noi, o tapițerie interioară specifică, precum și o serie de ornamente interioare în nuanța cuprului.

4este numărul modelor Dacia (Sandero, Lodgy și Dokker și, acum, Logan MCV) care fac parte din familia Stepway

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează