SPORTURI  »  AUTO  »  PREMIERA

Dacia Duster la Gopo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Dacia Duster îşi va face apariţia pentru prima oară pe şoselele româneşti în seara zilei de luni, 29 martie. Ultimul model din gama Dacia va aduce pe covorul roşu instalat la Palatul Parlamentului invitaţii celei de-a patra ediţii a Galei Premiilor Gopo - Premiile Industriei de film din România. Actori, regizori sau producători vor fi primii pasageri ai SUV-ului produs la Mioveni. "În 2008 am mers cu Logan, în 2009 cu Sandero, în 2010 cu Duster. Ne bucurăm că ne vom plimba oaspeţii cu maşini Dacia, aşa cum la Festivalul de la Cannes, francezii merg cu Renault", a declarat Tudor Giurgiu, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  24 Martie 2010, 20:37

Excelenta ideea de a alatura Duster-ul si numele lui Gopo .Este ,intr-adevar ,o rabla demna de desenele animate ;))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează