SPORTURI  »  AUTO  »  MOTO 2

Decizie categorică după incidentul care a șocat lumea Moto: "E prea multă nedreptate! A fost un gest prin care am zis «Uite, dacă vreau pot să te fac să cazi»"

Romano Fenati // FOTO: Guliver/GettyImages
Romano Fenati // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 15:17

Pilotul Romano Fenati, 22 de ani, a anunțat că nu va mai participa la cursele din Moto 2 după incidentul cu Stefano Manzi, căruia i-a pus viața în pericol, apăsându-i frâna. Din fericire, Manzi, care avea 217 km/h, nu a pierdut controlul motocicletei. (Detalii aici)

"Mondialul de Moto e terminat pentru mine. Nu voi mai concura. Asta nu mai e lumea mea. E prea multă nedreptate. Da, am greșit, dar nimănui nu-i pasă de durerea mea! Nu am fost capabil să gestionez situația. Mi s-a urcat sângele la cap. Dar și Manzi mă putea omorî. Am cedat după mai multe provocări.

Cum poate Manzi să spună că am încercat să-l omor? Gestul meu a fost al unei persoane care a vrut să spună «Oprește-te! Uite, dacă vreau pot să fac să cazi»", a declarat Romano Fenati potrivit Marca.

932945 15365196798381

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
raul4steaua
raul4steaua  •  11 Septembrie 2018, 15:39

Declaratia lui e ceva de genul cand te ameninta cineva in trafic si scoate o sabie din portbagaj, si zice "Uite daca vreau pot sa te feliez!"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează