SPORTURI  »  AUTO  »  OFF ROAD

Final spectaculos de sezon în Campionatul Național de Off Road

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 22:16

Nu mai puțin de 81 de echipaje au luat startul la ultima etapă din Campionatul Național de Off Road, GTC Trophy - Ziua cea mai lungă, eveniment desfășurat în județul Buzău și care a stabilit clasamentele finale pentru sezonul 2017.

Startul festiv s-a dat în Piața Dacia din Buzău, acolo de unde echipajele au pornit spre marginea orașului, acolo unde a avut loc spectaculoasa probă de Trial, iar ulterior, mașinile au luat startul pe traseele de off-road adecvate fiecărei clase competiționale cu o lungime totală de aproximativ 750 de kilometri, fiecare având la dispoziție 24 de ore pentru a termina cursa.

Cristian Craveț și Cristian Micu au câștigat la clasa Standard B la GTC Trophy - Ziua cea mai lungă, Laurențiu Simonca și Rareș Bucur s-au impus la Standard A, Tudor Mircea și Gheorghe Bobu la clasa Open, în timp ce la clasa regină, Extrem, Sorin Miron și Laurențiu Dobrică au obținut marele trofeu GTC.

Runda de la Buzău a fost decisivă și pentru stabilirea campionilor la trei din cele patru clase ale campionatului. Astfel, succesele obținute în weekend le-au adus lui Tudor Mircea (Open), Laurențiu Simonca (Standard A) și Cristian Craveț (Standard B) titlurile de campion. Matematic, la clasa Extrem, Andrei Gafiță își asigurase titlul încă de runda trecută.

Pentru a începe oficial sărbătoarea, aceștia mai aşteaptă doar omologarea rezultatelor acestei etape de către Comisia de Competiţii din cadrul Federaţiei Române de Automobilism (FRAS), sub egida căreia este organizat Campionatul Național de Off Road.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează