SPORTURI  »  AUTO  »  OPINIE

Flavio Briatore: ”Alonso face mai puţine erori ca Schumacher”

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2008 00:00

Directorul executiv de la Renault, Flavio Briatore, a declarat, vineri, că pilotul iberic Fernando Alonso are toate calităţile pentru a deveni mai bun decât germanul Michael Schumacher, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

"Sunt doi piloţi diferiţi, din epoci diferite, dar eu cred că Fernando Alonso face mai puţine erori. Atunci când pilotează sub presiune, Alonso o face cel mai bine. Michael nu era la fel de curajos în astfel de condiţii", a explicat Briatore.

Spaniolul Fernando Alonso (27 de ani) are în palmares două titluri mondiale, în 2005 şi 2006.

Michael Schumacher este considerat cel mai bun pilot de Formula 1 din istorie, el fiind de şapte ori campion mondial, dar şi pentru cele 91 de victorii, 68 de pole position şi 76 de cele mai rapide tururi. 
 
Sursă: NewsIn

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (9)
 •  02 Ianuarie 2009, 18:47

Ca sa fiu sincer,cred ca Briatore s-a referit la perioada in care Schumi alerga pentru Benetton,pentru ca altfel cei doi nu suporta comparatie!Michael Schumacher este pur si simplu cel mai mare sportiv al tuturor timpurilor,ori Alonso trebuie sa mai castige vreo 5 titluri mondiale,sa mai obtina vreo 90 de victorii si abia dupa aia poti face o comparatie intre el si Michael Schumacher!

 •  30 Decembrie 2008, 13:14

Asa este! Mai ales in relatiile cu echipa. Sa mori de ras, nu alta... Va mai aduceti aminte cand McLaren depasea tot plutonul cu un tur. Tot plutonul...cum exceptia lui Michael...care le strica mereu "plimbarea". Va aduceti aminte cand, fortat fiind de imprejurari, a reusit in timpul cursei sa egaleze timpii din calificari? Sa demonstreze si alt pilot ca e capabil de astfel de performante si apoi mai stam de vorba.

 •  29 Decembrie 2008, 17:36

n-a aparut schumi pe moto, face mai multe ca alonso pe masina

Vezi toate comentariile (9)
Comentează