SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

GALERIE FOTO Accident suferit de Fernando Alonso » Spaniolul a fost dus la spital cu elicopterul

Foto:Marca +3   FOTO
Foto:Marca

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 februarie 2015 16:29

În aceste zile, echipele de Formula 1 efectuează teste ale monoposturilor la Barcelona, iar dublul campion mondial, Fernanado Alonso, a suferit un accident.

UPDATE 16:30: "Astăzi, în timpul testelor de la Barcelona, maşina lui Fernando Alonso a ieşit de pe pistă, în curba trei, şi s-a lovit de un parapet. Acesta a fost dus la centrul medical, unde i-au fost acordate primele îngrijiri. Alonso era conştient şi vorbea cu medicii. Potrivit procedurii, pilotul a fost la spital cu elicopterul pentru intervenţii suplimentare ", se arată într-un comunicat al celor de la McLaren.

UPDATE 15:25: Potrivit noilor informaţii, Alonso este conştient şi vorbeşte, au declarat cei de la McLaren pe contul oficial de Twitter.

Pilotul celor de la McLaren-Honda se afla pe pistă, cînd a pierdut controlul monopostului şi a intrat în parapet, potrivit Marca.

Potrivit informaţiilor, spaniolul a avut ameţeli după impact şi a avut nevoie de ajutor pentru a ieşi din monopost, în care a stat 10 minute după accident.

Alonso a fost transportat cu ambulanţa la centrul medical de la Circuit de Catalunya, pentru primele teste. Ulterior, pilotul a fost transportat cu un elicopter la un spital din Barcelona, pentru investigaţii suplimentare.

Sebastian Vettel, pilotul celor de la Ferrari, se afla în spatele lui Alonso şi a comentat accidentul spaniolului.

"Avea o viteză mică, maxim 150 km/h. Dintr-o dată, maşina a făcut drepta şi intrat în parapet. A fost un accident ciudat", a spus Vettel.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  22 Februarie 2015, 16:33

un asa zis sport ca te bufneste rasu cat e de praf! sa stai si sa te uiti cum fug unii cu masinile,mare branza

steaua_blatista
steaua_blatista  •  22 Februarie 2015, 15:19

Nimic grav ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează