SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Hamilton îl consideră pe Alonso "cel mai dificil rival"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2010 00:00


Pilotul britanic al echipei McLaren, Lewis Hamilton (foto), a declarat că spaniolul Fernando Alonso, de la Ferrari, este "cel mai dificil rival" în cursa pentru titlul mondial din acest sezon al Campiontului Mondial de Formula 1.


"Alonso este un pilot fantastic şi cu o maşină foarte bună. Da, potenţial, este rivalul cel mai dificil pentru titlu în acest sezon", a spus Hamilton într-un interviu acordat cotidianului Marca.


Sportivul britanic a adăugat însă că nu trebuie uitat nici Michael Schumacher, germanul de 7 ori campion mondial, care a revenit în acest sezon la team-ul Mercedes, dar nici Jenson Button, coechiperul său de la McLaren.


Hamilton a adăugat că Schumacher este o "legendă în sport", dar că germanul nu este, în prezent, cel mai bun pilot în F1.


Lewis Hamilton, campion mondial în 2008, consideră că maşina din acest sezon al echipei sale, MP4-25, este unul dintre cele mai bune monoposturi pe care le-a avut la dispoziţie de cînd pilotează la McLaren, deşi uneori a avut probleme cu "comportamentul subvirator" atunci cînd rezervorul era plin.


Sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Formula 1 va începe în data de 14 martie, cu Marele Premiu al statului Bahrain.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează