SPORTURI  »  AUTO  »  MARELE PREMIU AL FRANȚEI

Lewis Hamilton, cel mai rapid în calificările din Marele Premiu al Franței » Borna istorică atinsă de britanic + cum arată grila de start

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2018 20:56

Lewis Hamilton, pilotul celor de la Mercedes și campionul en-titre din Marele Circ, va pleca din pole position în Marele Premiu al Franței.

Pe circuitul Paul Ricard, din Le Castellet, britanicul a fost cel mai rapid în sesiunea de calificări din această după-amiază. Hamilton va fi urmat pe grilă de coechipierul Valtteri Bottas. De pe locul 3 va pleca pilotul Ferrari Sebastian Vettel, principalul contracandidat al lui Hamilton la titlu. 

75 de pole position-uri
are acum Lewis Hamilton

Este primul Mare Premiu care are loc în Franța după o pauză de 10 ani! Ultima oară când Franța a găzduit o întrecere din Formula 1 a fost în 2008, la Magny-Cours, cursă câștigată de brazilianul Felipe Massa.

Sebatian Vettel e lider în clasamentul piloților, cu 121 de puncte, în timp ce Hamilton e la un singur punct în spatele neamțului. 

Cursa se va desfășura duminică, de la ora 17:00 și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează