SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Marele Premiu al Bahrainului a fost anulat din cauza problemelor politice

Marele Premiu al Bahrainului
Marele Premiu al Bahrainului

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 10 iunie 2011 10:24

Organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 al Brahrainului au anunţat, joi, că renunţă în acest sezon la organizarea cursei, amînată în luna februarie din cauza problemelor politice din zonă şi reintrodusă apoi în calendarul CM-2011, pentru 30 octombrie, informează mediafax.

"Deşi am fi fost încîntaţi să găzduim Grand Prix-ul la 30 octombrie, în conformitate cu dezicia luată de Consiliul Mondial al FIA, a devenit clar că nu se poate. Vrem ca rolul nostru în Formula 1 să continue să fie pozitiv şi constructiv, aşa cum a fost mereu. În interesul sportului, noi nu vom continua demersul de reprogramare a cursei în acest sezon. Sperăm să primim echipele, piloţii şi fanii din nou în Bahrain, anul viitor", a declarat Zayed R. Alzayani, responsabil al Circuitului internaţional din Bahrain.

Programat la 13 martie, Marele Premiu al Bahrainului a fost amînat la sfîrşitul lunii februarie din cauza manifestaţiilor antiguvernamentale din regiune. Şapte persoane au fost ucise şi alţi zeci de oameni răniţi de forţele de ordine din Bahrain, iar sute de manifestanţi au fost arestaţi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alexhm
alexhm  •  10 Iunie 2011, 11:53

sunt unii care comenteaza doar ca sa le creasca numarul, gen tavix.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează