SPORTURI  »  AUTO  »  F1

MARELE PREMIU AL SPANIEI "Dublă" Mercedes în Catalunya! Lewis Hamilton bifează a 2-a victorie a sezonului + Ferrari, marea perdantă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 18:24

Britanicul Lewis Hamilton, pilotul celor de la Mercedes, a reușit azi cea de-a doua victorie consecutivă în Marele Circ.

După succesul obținut acum două săptămâni în Azerbaidjan, Hamilton a câștigat și în Spania, distanțându-se la 17 puncte de germanul Sebastian Vettel în clasamentul general al piloților. 

A fost un week-end perfect pentru Mercedes, finlandezul Valtteri Bottas reușind să termine pe locul 2. Pe 3 s-a clasat olandezul Max Verstappen, pilotul celor de la Red Bull. 

Fără îndoială, marea perdantă a cursei din Spania a fost Ferrari. Vettel a terminat pe locul 4, gestionând greșit intrările la boxe, în timp ce Kimi Raikkonen a abandonat în turul 26 din cauza unor probleme tehnice la monopost.

Clasament piloți:

1. Lewis Hamilton, 95 de puncte
2. Sebastian Vettel, 78 de puncte
3. Valtteri Bottas, 58 de puncte
4. Kimi Raikkonen, 48 de puncte
5. Daniel Ricciardo, 47 de puncte
6. Max Verstappen, 33 de puncte

Clasament constructori:

1. Mercedes, 153 de puncte
2. Ferrari, 126 de puncte
3. Red Bull, 80 de ouncte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
viomarmi22
viomarmi22  •  14 Mai 2018, 10:32

Tâmpiții ăștia de la Ferrari au pierdut pe mâna lor două mari premii și locul 2 ieri în cursă, cred că iau prafuri pe nas, altfel nu-mi explic cât de idioți pot fi de la un timp de vreme în privința strategiilor de echipă ! Dacă tot l-ai chemat la boxe, îi pui măcar cauciucuri soft cu care putea avea o șansă să-l depășească pe Verstappen de pe locul 3, nu-i dai aceleași cauciucuri medii !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează