SPORTURI  »  AUTO  »  DRIFT

Mașina asta arăta așa » Ce performanță incredibilă a reușit pilotul peste numai câteva ore!

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 17:06

Etapa din Campionatul Național de Drift din Masivul Rarău a oferit și anul acesta cele mai periculoase battle-uri, iar accidentele nu au lipsit. Vlad Stănescu și Răzvan Stan și-au distrus mașinile chiar la ultima sesiune de antrenamente libere și nimeni nu mai credea că aceștia vor putea reveni în cursă.

Incidentul s-a petrecut înainte de pauza de două ore, timp în care traficul a fost redeschis pe TransRarău, iar piloții au avut timp să își pună la punct ultimele detalii tehnice înainte de startul Top 16. Iar stafurile celor doi au intrat într-o luptă contra-timp pe care au și câștigat-o.

"A fost o întreagă aventură fiindcă mașina era dezmembrată după acea coliziune. Nu-mi vine să cred cât de repede au reușit băieții Bix Serv să pună mașina din nou în funcțiune. În fix două ore era din nou funcțională la parametrii normali.

Fără ei, nu aș fi reușit”, a explicat pilotul Rampage Drift Team, Vlad Stănescu, adăugând că piloți precum Cătălin Trifan, Alin Grădinaru, Călin Ciortan și Ilarion Grigorici s-au implicat pentru reușită.

Stănescu nu doar că a reușit să aibă mașina funcțională în doar două ore, dar la final, s-a clasat în Top 4, iar grație acestui rezultat, a urcat până pe locul 3 în clasamentul general, fiind depășit doar de Călin Ciortan și Sorin Ene.

Următoarea etapă din Campionatul Național de Drift va avea loc pe 5-6 august, în timp ce runda decisivă va avea loc în toamnă la București, unde vor participa cei mai buni piloți din Europa.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează