SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Michael Schumacher: "Ma simt ca un copil care aşteaptă Crăciunul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00


Septuplul campion mondial de F1 Michael Schumacher (foto, stinga), care va concura în sezonul 2010 pentru echipa Mercedes, a declarat că se simte ca un copil care aşteaptă Crăciunul, înainte de primul Grand Prix din acest an.


"Acum mi se pare că a trecut foarte mult de cînd m-am hotărît să revin. În sfîrşit va începe sezonul, la 14 martie. Mă simt ca un copil care aşteaptă Crăciunul. Este amuzant cînd mă gîndesc că voi concura din nou în Formula 1, avînd în vedere că în urmă cu doar cîteva luni aş fi refuzat categoric o astfel de oportunitate. Însă uneori situaţia se schimbă cînd apar circumstanţe favorabile. Ceea ce m-a tentat este competiţia la cel mai înalt nivel pe care doar Formula 1 o poate oferi", a spus Schumacher.


Michael Schumacher a precizat că este pregătit foarte bine din punct de vedere fizic. "De mult timp nu m-am mai simţit atît de proaspăt. Sînt pregătit perfect din punct de vedere fizic şi, cel mai important, mi-a revenit complet energia. Cînd m-am retras, în 2006, bateriile mele erau goale. Acum sînt complet încărcate", a adăugat pilotul german.


Sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Formula 1 va începe în data de 14 martie, cu Marele Premiu al statului Bahrain.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  06 Martie 2010, 16:20

nu are nicio sansa. nu-l inteleg de ce risca, corpul uman are totusi limite, sau poate nu-i chiar asa de sanatos pe cat zice. mi se pare cam neagru mercedesul!

 •  06 Martie 2010, 15:11

go Schumi! Go Massa!!!!

 •  06 Martie 2010, 14:55

C'mon Schumi!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează