SPORTURI  »  AUTO  »  MP MALAEZIA

Nervi după MP al Malaeziei » Vettel se ia de Fernando Alonso: "Se știe că nu îi place Ferrari"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 14:54

Sebastian Vettel a făcut o cursă remarcarbila în MP al Malaeziei, terminând pe 4 după ce a plecat de pe ultimul loc. (Vezi detalii)

În finalul cursei, Vettel l-a ajuns pe Ricciardo, locul 3, dar nu l-a putut depăși din cauza lui Alonso. Pilotul de la McLaren a fost depășit cu un tur de Ricci, dar Vettel a avut mai mult de muncă și-l acuză pe fostul pilot de la Ferrari că nu s-a dat de pe trasa ideală în mod intenționat.

"Trebuie să vorbesc cu Alonso. A văzut steagul albastru (n.r. prin care un pilot întârziat este obligat să elibere trasa ideală pentru pilotul mai rapid) și că veneau mașini din spatele lui. Se știe că lui nu-i place Ferrari și a decis să îl ajute puțin pe Ricciardo. În mașină, evident că m-am enervat", a spus Vettel după cursă.

Alonso și Vettel s-au duelat pentru titlul de campion mondial, iar neamțul, care atunci pilota la Red Bull, a avut câștig de cauză.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Octombrie 2017, 15:16

mult mai delicioasa si ironica a fost reactia live din timpul cursei a lui Vettel. A fost un pic de iritare, in nici un caz nervi. Vettel l-a depasit pe Alonso 2 curbe mai tarziu si apoi a ramas in spatele lui Ricci inca vreo 10 tururi pana la final fara sa-l poata depasi. Alonso nu l-a incurcat cu absolut nimic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează