SPORTURI  »  AUTO  »  

Noul Audi A4 a fost lansat in Romania

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2008 00:00

Cea mai sportiva berlina medie, noul Audi A4 a fost lansat ieri oficial in Romania. Noul A4 abordeaza un design sportiv si un caracter progresiv: linii exterioare dinamice care transmit perfectiunea tehnica atinsa de constructorul german.Berlina a crescut cu 12 cm fata de generatia trecuta, ajungand la o lungime totala de 4.7 metri, cu siguranta o prezenta impunatoare pe drum.

Consola fata a fost scurtata drastic; capota si ampatamentul sunt mai mari ca pana acum. In zona tehnica, diferentialul a schimbat locul cu ambreiajul (sau convertorul de cuplu), facand posibila mutarea puntii fata cu 154 mm. Aceasta solutie inovativa asigura o distributie ideala a maselor pe cele doua punti. Suspensia dinamica este total noua, majoritatea componentelor fiind fabricate din aluminiu, asa cum obisnuieste Audi. Latimea a crescut si ea cu 5 cm dar cu adevarat impresionant este faptul ca masa totala a noului Audi A4 este mai usoara cu 10%.

Noul Audi A4 este lansat cu cinci motorizari, gama de putere variind de la 105 kW (143 CP) pana la 195 kW (265 CP). Motorul pe benzina cu patru cilindri este, ca si dieselurile, turboalimentat, si ambele tipuri de motoare folosesc injectia directa de combustibil.
Sunt disponibile mai multe variante de transmisie: o cutie manuala cu sase trepte, transmisia automata tiptronic, transmisia cu variatie continua multitronic iar puterea se poate transfera catre puntea fata sau catre toate rotile prin intermediul sistemului quattro care a fost imbunatatit pentru a livra performanta si mai dinamica.

Noul Audi va fi disponibil la vanzare la un pret de baza incepand de la 24.100 euro fara TVA.

Sursa AutoF1

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
 •  14 Februarie 2008, 20:37

asta e masina ? sportiva ? e o rusine. bmw rulez. asta o stie toata lumea.

 •  14 Februarie 2008, 13:20

vrei sa iesi de sfantul valentin si nu stii unde sunt cele mai tari petreceri si distractii ? intra pe funromtour.r.o si le vei afla !

 •  13 Februarie 2008, 23:28

c va laudati toti de masini si majoritatea mergeti cu tramvaiu...vai de voi da plm suntem romani

Vezi toate comentariile (11)
Comentează