SPORTURI  »  AUTO  »  KARTING

VIDEO IREAL! Gestul șocant făcut de un pilot rus. Apoi a izbucnit într-un râs isteric

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 11:20 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 14:53

Artiom Sewerukhin, un pilot rus de karting în vârstă de doar 15 ani, a făcut un gest de necrezut, după ce a câștigat prima etapă a Campionatului European de Karting.

După ce Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie, mulți sportivi ruși au fost afectați din cauza sancțiunilor occidentale, motiv pentru care unii dintre ei au decis să concureze sub steagul altor țări. 

Un astfel de exemplu este Artiom Sewerukhin, care are licență italiană și concurează sub steagul peninsularilor. Pilotul a surprins întreaga lumea prin gestul său de la finalul cursei de Karting din Portugalia.

Un pilot rus de karting a făcut salutul nazist

La finalul primei etape, dupa triumf, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului pentru a sărbători victoria. În momentul în care imnul Italiei răsuna la Portimao, Portugalia, acolo unde a avut loc cursa, Sewerukhin a oferit un moment șocant.

Rusul, fără niciun fel de reținere, a salutat cu mână dreaptă întinsă orizontal, iar ulterior a început să râdă în hohote, fiind mai degrabă amuzat și mândru de gestul nazist făcut. Gestul este ilegal în Italia din 1952, țară care a avut un regim fascist în al Doilea Război Mondial. 

Atitudinea i-a înfuriat pe fanii sporturilor cu motor și nu numai. Foarte multe voci cer acum ca pilotul să fie interzis pe viață după atitudinea necugetată. 

VIDEO cu salutul teribil al pilotului rus

Alte gesturi șocante făcute de sportivi ruși după invazia în Ucraina: 

IREAL! Gestul șocant făcut de un pilot rus. Apoi a izbucnit într-un râs isteric

Citește și alte știri din motorsport:

Max Verstappen și-a vărsat nervii la finalul cursei din Australia: „A fost teribil, e atât de frustrant”

FOTO Charles Leclerc, victorie fără emoții în Marele Premiu al Australiei » Verstappen abandonează din nou!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
4931958893556541
Cristian Voiculescu  •  12 Aprilie 2022, 10:59

e un copil.Nu mai interpretati totul cu dusmanie.\\o dusmanie care se intinde peste toti sportivii rusi desi cei de mare performanta locuiesc in vest.A auzit vreunul de Banderas? Nu actorul!!!” Razboaiele sunt mizerabile si sufera mereu cine nu trebuie.Copii,mame,tineri.Aveti idee cati oameni a omorat Banderas in Ucraina?Rusi,***,evrei,etc..Se pare ca peste un milion.Daca Rusia e lasata sa cotinue razboiul,se ajunge la cifre similare!!Ar trebui luptat pentru un armistitiu,sa inceteze omorurile.Lumea a ajuns si asa o cloaca in care cei puternici isi urmarescdor propriile interese.PACE;PACE;E nevoie de pace,nu de ura

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

397732904465528
Octavian Go  •  11 Aprilie 2022, 22:37

Prostii inventate de ziaristi. Astfel de gesturi am facut si eu cand eram copil. Si nu era un salut ci doar o forma de a-mi exprima satisfactia pentru o actiune reusita. Tinerii trebuie sa fie instruiti ca sa respecte solemnitatea unei ceremonii cu care sunt onorati ei si tara pe cere o reprezinta. Probabil ca daca n-ar fi fost de origine din tara condusa de criminalul Putin, stirea acesta nu facea inconjurul planetei.

balotelli
balotelli  •  11 Aprilie 2022, 19:28

Nici dacă-și dădea pantalonii jos, ca Șumudică la o conferință de presă acum vreo 10 ani, nu s-ar fi comentat atât. Și nici propunerea de suspendare pe viață n-ar fi intrat în discuție. Cert e însă că adolescenții sunt deseori tentați să recurgă la gesturi controversate pentru a se face remarcați. Iar când știi că pentru a deveni "omul zilei" pe net nu trebuie decât să miști un deget/ o mână, renunți la ideea de a mai lua în calcul eventualele consecințe.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează