SPORTURI  »  AUTO  »  MARELE PREMIU AL AUSTRIEI

Premieră în acest sezon » Cum arată grila de start pentru Marele Premiu al Austriei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2018 13:03

La fel ca anul trecut, Valtteri Bottas, pilotul finaldez al celor de la Mercedes, a încheiat sâmbătă primul calificările de la Spielberg (Austria), asigurându-și primul pole position din acest sezon și al cincilea din carieră.

Ajuns în al treilea segment al calificărilor, Valtteri Bottas a avut un tur cronometrat magistral, care l-a aruncat la o jumătate de secundă în fața celorlalți.

E adevărat că Hamilton comisese o eroare, ceea ce nu s-a mai întâmplat în turul următor, dar nici nu a fost suficient pentru a-l depăși pe coechipierul său, care păstra 0.019 secunde avans.

Vettel și Räikkönen ocupă linia a doua a grilei, germanul recunoscând că a făcut erori în ambele tururi din partea finală a calificărilor.

Verstappen va pleca al cincilea, dar surpriza e infiltrarea lui Grosjean alături de neamț, pe linia a treia și înaintea lui Ricciardo.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close