SPORTURI  »  AUTO  »  FERRARI

Schumacher va primi 3,2 milioane de euro pentru fiecare cursă disputată

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2009 00:00

Septuplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, înlocuitorul lui Felipe Massa la Ferrari, va primi din partea scuderiei italiene câte 3,2 milioane de euro pentru fiecare Mare Premiu în care va concura pentru echipă, informează ediţia online a AS.

Următoarea cursă a sezonului este programată la 23 august, pe circuitul din Valencia. Schumacher nu a mai condus un monopost al Ferrari de aproximativ un an şi va efectua mai multe teste în zilele următoare. Germanul trebuie să obţină din partea FIA şi licenţa necesară pentru a putea concura într-o cursă de Formula 1, după ce în 2006 şi-a anunţat retragerea.

Brazilianul Felipe Massa a suferit un accident în timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Ungariei, iar în prezent este internat la spital, având şanse minime să mai dispute curse în acest sezon.

Sursă: NewsIn

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (18)
 •  01 August 2009, 17:13

Suma exacta, cu intrarile sponsorilor, care s-au grabit sa-si faca publicitate, este de 1 milion pe cursa. Castigul total pentru F1 sezon va fi de zeci-sute de ori cat va primi Schumi.

 •  31 Iulie 2009, 17:36

Terminati cu aberatiile astea ! Va primi 500.000 pe cursa, deci 3.5 Mil. € per total! Nu mai aburiti lumea.

 •  31 Iulie 2009, 00:29

Super inspirata mutare, resusciteaza efectiv F1. De doi ani nu mai urmaream ce se intampla dar acum mai ca m-as duce sa-l vad live pe Schumi. Cat se mai poate. Nu-i va fi usor, dimpotriva, ar avea multe de pierdut dar una peste alta spectacolul va avea de castigat. Si Schumacher, prietenul lui Micky :) sau invers ;)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează