SPORTURI  »  AUTO  »  EVENIMENT AUTO

Super eveniment la Navodari, intre 20-22 iulie

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2007 00:00

In perioada 20 - 22 iulie, in cadrul complexului Hanul Piratilor din Navodari, se da startul celui mai mare eveniment auto-tuning-lifestule din Romania, 4TuningRO FEVER. O expozitie de masini modificate, standuri de tuning, acesorii si multe altele. DJ cunoscuti vor mixa continuu, iar in timpul noptii vor fi jocuri de lumini, lasere si artificii. De-alungul celor trei zile si trei nopti vor avea loc concursuri interactive cu premii prentru public si nu numai. Accesul se va face pe baza unor bratarii pe care le veti primi odata cu cumpararea biletelor de intrare. Astfel veti putea avea libertate totala de miscare, putind parasi complexul si reveni ori de cite ori doriti. In fiecare zi bratara va avea alta culoare, aceasta expira la ora 2:00 noaptea, cind intra in viguare bratare pentru urmatoarea zi. Fiecare categorie de concurenti, expozanti, servicii vor avea o bratara specifica de acces total pe intreaga perioada a evenimentului. La intrara se vor gasi si bratari pe baza de abonament, pe trei zile, cu numai 20 de lei.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează