SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Surpriză înainte de Marele Premiu al Ungariei » Cine a fost cel mai rapid pilot în calificări » I-a devansat pe Vettel, Hamilton și Bottas

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2017 10:15

În acest weekend se desfășoară Marele Premiu de Formula 1 din Ungaria, pe circuitul de la Hugaroring.

În primele două sesiuni de antrenamente de la Hungaroring, cel mai rapid pilot a fost australianul Daniel Ricciardo, pilotul celor Red Bull. Mai întâi, pilotul echipei austriece a fost cronometrat cu 1:18.486s, fiind mai rapid cu două zecimi de secundă față de Kimi Raikkonen. Pe cei doi i-au urmat în ordine Hamilton, Verstappen și Bottas, iar Sebastian Vettel, din cauza unor probleme la monopost, a încheiat al 6-lea. 

În cea de-a doua sesiune, Ricciardo a obținut timpul 1:18.455s, devansându-l tot cu două zecimi de secundă de această dată pe Vettel. Bottas a terminat pe locul 3, înaintea lui Raikkonen și Hamilton. 

Astăzi, de la ora 15:00, sunt programate calificările, iar mâine, de la aceeași oră, va începe Marele Premiu al Ungariei, în direct la TV Dolce Sport și TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
provincialul56
provincialul56  •  29 Iulie 2017, 16:07

Rezultate CALIFICARI : 1.VETTEL 2.RAIKONEN 3.BOTAS 4. HAMILTON Asta, asa ca sti si tu d-le "ZIARIST ! SIC !

provincialul56
provincialul56  •  29 Iulie 2017, 15:35

"Surpriză înainte de Marele Premiu al Ungariei » Cine a fost cel mai rapid pilot în calificări » I-a devansat pe Vettel, Hamilton și Bottas"???? Cum puii mei vine asta d-le "ZIARIST-u lu PESTE ? Dupa :"Astăzi, de la ora 15:00, sunt programatioe calificările," Ce articol de ***, fara cap, fara coada ai incercat sa scri ? Ai scris si tu numai ca sa iesi in fata ! Nu e prima data cind apar ciudatenii din astea !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează