SPORTURI  »  AUTO  »  INCIDENT AMUZANT

VIDEO » Cu Dacia Duster în metrou » Un şofer francez a ratat parcarea şi produs un incident bizar

Dacia Duster foto: reuters
Dacia Duster foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 15:43

Un şofer a reuşit să ofere evenimentul zilei în capitala Franţei. Acesta a  ajuns cu maşina sa, o Dacia Duster, în gura de metrou din Paris, după ce a ratat intrarea într-o parcare subterană.

”Este un semn care indică 'parcarea Haussmann` drept în faţă... Am făcut o greşeală”, a declarat şoferul în vîrstă de 26 de ani. Norocul acestuia a fost că a reuşit să frîneze la timp pentru a opri maşina înainte să intre cu totul la metrou.

Potrivit presei internaţionale, nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident, care a atras o mulţime de curioşi. Trecătorii au vrut să fotografieze maşina, o Dacia Duster, rămasă pe scările staţiei de metroul Chaussee d'Antin-La Fayette din Paris.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează