SPORTURI  »  AUTO  »  ACHIZIȚIE

VIDEO+FOTO Cristiano Ronaldo, Bugatti unicat în lume, de 11 milioane € fără taxe!! Detalii tehnice amețitoare

Modelul a fost lansat la salonul de la Geneva +9   FOTO
Modelul a fost lansat la salonul de la Geneva

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2019 20:38

CRISTIANO RONALDO, BUGATTI. Mașinile au fost întotdeauna marea pasiune a lui Cristiano Ronaldo, acesta cheltuind peste 10 milioane de euro pentru a avea cele mai noi și mai spectaculoase modele de limuzine și supercars.

Până acum, cel mai scump autoturism din garajul său era un Bugatti Veyron Super Sport, în valoare de 2,5 milioane de euro.

De ce a fost ales Cristiano dintre sute de doritori

Postul spaniol de televiziune Cuatro a detonat azi marea bombă: superstarul lui Juventus ar fi achiziționat unicul exemplar lansat de Bugatti pentru modelul La Voiture Noire. O mașină de vis care costă nu mai puțin de 11 milioane de euro, fără taxe. Record pe piața automobilelor!

De ce ar fi primit Ronaldo această capodoperă Bugatti, devenind unicul proprietar din lume, ales dintre sute de doritori? Pentru că portughezul iubește Bugatti, a fost imaginea faimoasei firme și a promovat modelul Chiron într-o campanie publicitară.

1280px bugatti la voiture noire gims 2019 le grand saconnex gims0948 +10 FOTO

Are 1.479 de cai putere și 418 km/h viteză maximă!

La Voiture Noire, realizată de Bugatti pentru a celebra 110 ani de când a fost fondată de Ettore Bugatti, a fost creată în amintirea modelului Type 57 Atlantic, vândut în anii '30 în patru exemplare.

Detaliile tehnice ale mașinii sunt extraordinare: motor de 8.0 litri quad-turbo W16 cu 1.479 de cai putere și o viteză maximă de 418 km/h (cutie cu 7 viteze)!

Vezi și: Cristiano Ronaldo continuă lupta de la distanță cu FC Barcelona! Vrea ca Juventus să îl aducă pe Juan Mata de la Manchester United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
badeadorian
badeadorian  •  02 Mai 2019, 11:11

Cine poate , oase roade !! Oricum , masina are parametrii pentru filme gen Mad Max .... ce sa faci cu ea in viata de toate zilele ? ... O sa apara si modelul cu viteza maxima 700 km/h dar fara sa zboare efectiv ..ce sa faci cu el ? . Strici radarele si fugi cu succes de politie ... distractie nenica nu gluma !! . Sau exista varianta sa se dea cu ea prin desert ...

lenroc
lenroc  •  01 Mai 2019, 15:58

***, eu n-am mai prins...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ali.bec
ali.bec  •  01 Mai 2019, 13:11

Eu m-am liniștit cind am citit ca nu l-a primit Reghe.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează