SPORTURI  »  AUTO  »  MP AL AUSTRALIEI

FORMULA 1, GRILA DE START // VIDEO + FOTO Lewis Hamilton, cel mai rapid în calificările din MP al Australiei: „Tremur tot!” » Iată grila de start: multe surprize

Lewis Hamilton// FOTO: Guliver/GettyImages +4   FOTO
Lewis Hamilton// FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 09:11

CALIFICĂRI FORMULA 1 // Britanicul Lewis Hamilton, pilotul celor de la Mercedes, a fost cel mai rapid în calificările din Australia, de la Melbourne, și va pleca primul în cursa de duminică. 

La fel ca în sezonul trecut, Mercedes a început fulminant primele calificări ale sezonului. Lewis Hamilton, campionul mondial en-titre, a condus fără greșeală în ultima parte a calificărilor și a obținut al 6-lea pole-position consecutiv la Melbourne.

„Tremur tot. A fost foarte strâns!”Lewis Hamilton, pe pistă, la finalul calificărilor

 

Hamilton este urmat pe grila de start de colegul său, finlandezul Valtteri Bottas, și de marele rival, neamțul Sebastian Vettel, pilotul Ferrari.

8pole position-uri are Hamilton în Australia

Olandezul Max Verstappen, de la Red Bull, va pleca de pe locul 4, iar Charles Leclerc, aflat la prima cursă pentru Ferrari, va pleca de pe poziția a cincea.

Lando Norris, pilotul McLaren, și Kimi Raikkonen, pilotul Afla Romeo, sunt surprizele calificărilor, terminând calificările pe 8, respectiv 9.

Daniel Ricciardo n-a intrat în top 10, noul pilot al Renault urmând să ia startul abia de pe poziția a 12-a. 

GRILA DE START A MP al Australiei


Click pe foto pentru a mări

  • Marele Premiu al Australiei va avea loc duminică, de la 07:00, în direct pe TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează