SPORTURI  »  AUTO  »  MOTOGP / ETAPA A 3-A / MARELE PREMIU AL AMERICILOR

VIDEO ȘI FOTO » Le-a dat clasă! Marc Marquez a câștigat a 6-a cursă din 6 pe circuitul din Texas

Marc Marquez
(foto: Guliver/Getty Images) +3   FOTO
Marc Marquez (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 12:46

Marc Marquez a obținut al 6-lea succes din 6 curse în Texas. E prima victorie în acest sezon pentru pilotul Honda Repsol.

Podiumul în Marele Premiu al Americilor a fost completat de Maverick Vinales, de la Yamaha, și Andrea Iannone, Team SUZUKI ECSTAR.

Cursele de pe COTA par a fi floare la ureche pentru campionul mondial en-titre. Acesta obținuse pole-position-ul pentru această cursă, dar a fost penalizat cu 3 poziții pe grila de start, după un incident cu Vinales. N-a fost însă un obstacol prea mare pentru Marquez, care a preluat rapid conducerea, după 11 viraje, și a spulberat orice suspans în prinvința învingătorului.

Lupta pentru celelalte două locuri pe podium a fost mai aprinsă, Valentino Rossi lăsând impresia în prima parte a cursei că ar putea prinde top 3. A încheiat însă pe 4, în spatele lui Vinales și Iannone.

clasament marele premiu al americilor

texas

După 3 etape din acest sezon, Andrea Dovizioso (Ducati) e lider în clasamentul general, cu 46 de puncte, la doar un punct în fața lui Marc Marquez.  

CLASAMENT GENERAL

clasament mondial

Următoarea etapă e programată pe 6 mai, în Spania, și e transmisă în direct de Eurosport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează