SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Atacat de cine se aştepta mai puţin: "Curry face rău NBA-ului!" » Răspuns cu stil al starului lui Golden State Warriors

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2016 14:47

Mark Jackson, fostul antrenor al lui Golden State Warriors, a făcut o declarație ciudată și care-l vizează pe starul echipei, Stephen Curry.

Mack Jackson comentează pentru o televiziune din SUA partidele din NBA, iar declarațiile sale atunci cînd vine vorba de Warriors, echipă pe care a pregătit-o între 2011 și 2014 sînt mereu așteptate de fanii baschetului.

"Steph Curry e incredibil, e MVP-ul, e un campion, dar cred că stilul lui de joc face rău NBA-ului! Cînd merg să văd tineri jucători care visează să ajungă în NVA, remarc faptul că ei se gîndesc doar să dea arunce de la 3 puncte fără să se oprească, nu mai lucrează alte părți ale jocului. Dacă nu ești Steph Curry, trebuie să știi să faci și alte lucruri. Iar el e mai mult decît un marcator, nu degeaba e MVP".

Colegul lui Curry, Andrew Bogut, care n-a rămas într-o relație bună cu fostul antrenor, l-a ironizat: "Cînd aud anumite lucruri nu pot să uit cine le spune. Și, da, să scrieți chiar așa!"

Curry s-a declarat surprins de spusele lui Jackson, dar s-a rezumat să declare: "Nu știu la ce se referă. O să vorbesc cu el. Dacă poți marca 3 puncte, fă-o! Dacă nu, nu încerca!".

Totul ține de exersarea aruncărilor, dacă perseverezi poți ajunge la un nivel, deci nu poți sări peste partea asta. Mi-ar fi plăcut să formuleze altfel ce a spus. Eu încerc să îi inspir pe copii, să fiu un exemplu pentru ca ei să vadă jocul într-o manieră pozitivă. Înțeleg ce a spus, cred că a fost chiar un compliment în vorbele lui. Cunoscîndu-l personal cred că asta a vrut să spună Stephen Curry

Jackson a părăsit echipă din cauza problemelor cu cei din conducere, dar și cu jucătorii și a fost înlocuit de Steve Kerr.

Apărat de Larry Bird

Legenda NBA Larry Bird e de o cu totul altă părere: "Steph ajută la îmbunătățirea jocului și e un exemplu de urmat pentru tînăra generație. În orice sală intri, copiii vor să dea coșuri de 3 puncte. Așa a fost dintotdeauna și nu văd nimic rău în asta.

Curry e cel mai bun jucător și un adevărat campion".

curry one legged three pointer stephen curry gifs

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează