SPORTURI  »  BASCHET  »  FINALA NBA

Boston Celtics a preluat conducerea în finala NBA

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

Boston Celtics a cîştigat al cincilea meci al finalei NBA cu Los Angeles Lakers şi a preluat conducerea, 3-2, în finala care se dispută după sistemul "cel mai bun din şapte meciuri".

 

Boston a învins, scor 92-86 şi mai are nevoie de o victorie în cele două partide programate pe terenul celor de la LA Lakers pentru a-şi adjudeca al 18-lea titlu din istorie.

"Nu am vrut să mergem la LA în dezavantaj. A fost cel mai important meci al anului. Fiecare partidă devine tot mai importantă. Avem o şansă mare şi trebuie să cîştigăm doar un meci la Los Angeles. Am jucat bine în deplasare, vom încerca să cucerim titlul", a declarat Paul Pierce, marcator a 27 de puncte pentru Boston.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează