SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Ce spune președintele Federației despre viitorul CSA Steaua - CSM București: "Suntem în stand-by, înscrierile s-au încheiat"

Foto: smark.ro
Foto: smark.ro

Articol de , - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 14:05

Ieri, protocolul dintre CSA Steaua și CSM București a fost încheiat după o decizie a Consiliului General al Municipiului București, iar situația echipei care a fost până acum unitară este în aer

Asta pentru că, potrivit protocolului, în cazul unei încheieri premature, CSA Steaua urma să preia locul în Liga Națională, în timp ce CSM București trebuia să continue în Liga 1.

Însă eșalonul doi nu mai există în acest moment!

GSP.ro l-a contactat, pentru lămuriri, pe președintele FR Baschet, Horia Păun.

- Bună ziua, domnule președinte, ați aflat de încheierea protocolului CSM - CSA Steaua?
- Da, am aflat, însă nu oficial. Mi s-a spus că s-a luat acea decizie în Consiliul General, însă noi, la Federație, nu am primit niciun document oficial.
- Ce se întâmplă acum cu cele două părți?
- Deocamdată, repet, trebuie să așteptăm actul oficial, comunicarea Primăriei. Până atunci, suntem în stand-by.
- În protocol se stipula că Steaua va rămâne în Liga Națională, iar CSM în Liga 1, care înțeleg că nu mai există...
- Nu, s-a realizat o comasare, iar Liga Națională va avea trei grupe valorice. 
- Înseamnă că este o problemă.
- Da, trebuie să ne gândim și la faptul că înscrierile pentru acest sezon s-au încheiat în vară. Așteptăm, deocamdată, comunicarea de la PMB și vă voi putea da mai multe detalii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează