SPORTURI  »  BASCHET  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // VIDEO NBA a fost suspendată » Jucătorul depistat pozitiv cu coronavirus a făcut o glumă deplasată acum câteva zile: a atins toate microfoanele jurnaliștilor

Rudy Gobert
Rudy Gobert

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 07:58

Pandemia de coronavirus continuă să afecteze sportul la nivel global. Numeroase competiții au fost anulate sau amânate, iar acum este rândul baschetului să ia măsuri: NBA a fost suspendată!

Liga de baschet din S.U.A. și Canada a anunțat miercuri faptul că un jucător al echipei Utah Jazz a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Rezultatul testului a venit cu puțin timp înainte de renunțarea la jocul de miercuri dintre Jazz și Oklahoma City Thunder de la Chesapeake Energy Arena. Jucătorul afectat nu se afla în arenă.

Este vorba despre Rudy Gobert, 27 de ani, jucător care, acum câteva zile, a făcut o glumă deplasată la o conferință de presă, atingând toate microfoanele și telefoanele de pe masă la finalul dialogului cu jurnaliștii:

„NBA suspendă meciurile în urma încheierii programului de partide de miercuri, până la o notificare ulterioară. NBA va determina pașii următori pentru a merge mai departe în ceea ce privește pandemia coronavirusului”, a fost mesajul transmis de NBA.

Ulterior, și Donovan Mitchell, tot de la Utah Jazz, a fost depistat pozitiv.

Vezi și: 

Rugani, de la Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus. În urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  12 Martie 2020, 18:02

Ce sa le ceri acestor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează