SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET FEMININ

Coş de 3 puncte » Anda Muscă a fost nevoită să lase baschetul pentru modelling!

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 februarie 2011 15:38

Anda Muscă a jucat baschet la Unirea Dej şi CSM Oradea. A trebuit să renunţe din cauza unei accidentări şi s-a apucat de modelling.

La doar 19 ani, Anda Muscă a trebuit să renunţe la sport. O accidentare gravă la genunchiul drept a silit-o să abandoneze baschetul, sportul pe care-l practica de la 13 ani. A jucat însă două sezoane în prima ligă în România. A debutat la Unirea Dej şi, după ce echipa s-a desfiinţat, s-a transferat la CSM Oradea.

"Îmi pare rău că nu mai pot juca baschet. Iubeam foarte mult ceea ce făceam, mă înţelegeam extraordinar cu fetele, dar nu întotdeauna faci ceea ce vrei în viaţă", a declarat Anda. La 1,77 metri şi 54 de kilograme, Anda evolua pe postul de extremă.

S-a reprofilat însă. A devenit manechin. "Şi să pozez şi să merg la prezentările de modă îmi place foarte mult. Am fost la cîteva prezentări la Cluj", a adăugat Anda, care are măsuri aproape de perfecţiune: 84 - 60 - 90. "M-am gîndit să-mi fac o operaţie de mărire a sînilor, dar nu sînt prea hotărîtă. O să iau o decizie pe viitor", a încheiat Anda.

"Nu mă consider o fată frumoasă, ci doar o persoană care arată bine. Oricum, sînt foarte exigentă cu mine"
Anda Muscă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
barbupetre
barbupetre  •  26 Iunie 2011, 21:03

Pacat de accidentare, dar poate din modeling vei castga mai mult.Ramai cu demnitatea de sportiv adevarat si evita "parasutismul" din modeling. Cu respect,Petrica Barbu,fost jucator si arbitru international de rugby.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează