SPORTURI  »  BASCHET  »  DALLAS MAVERICKS

Cum a evoluat situația lui Delonte West, baschetbalistul profesionst din NBA ajuns cerșetor: în ce ipostază a fost descoperit recent

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 10:30 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 11:05

Delonte West, 37 de ani, își revine după o perioadă în care a fost greu încercat și a ajuns să cerșească pe străzile din Florida.

Fostul jucător din NBA, care suferă de tulburare bipolară, ajunsese să locuiască pe stradă, iar pe internet circulau anul trecut multe poze și clipuri cu el în ipostaze umilitoare.

VIDEO Imagini GROAZNICE! Fost star din NBA, ajuns homeless, ZDROBIT în bătaie pe străzile din Washington!

În ajutorul lui a sărit Mark Cuban, proprietarul echipei Dallas Mavericks. Mark l-a găsit într-o benzinărie și l-a dus la un centru de dezintoxicare, sponsorizându-l cu tot ce avea nevoie pentru a-și repune viața pe picioare.

La câteva luni după ajutorul primit de la omul de afaceri, Delonte pare să fie pe drumul cel bun: a fost surprins în timp ce se bucura de viață și practica diferite hobby-uri, cum ar fi călăritul, canotajul și jucând baschet. În plus, el și-a găsit și un loc de muncă și încearcă să își obțină stabilitatea financiară.

Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
+13 FOTO
  • Delonte West a fost selecționat în 2004 de Boston Celtics și a avut o carieră de opt ani în NBA, câștigând 16 milioane de dolari. El a jucat inclusiv pentru Dallas Mavericks.

Un fost jucător din NBA, văzut cerșind pe străzile din Dallas! Cine este baschetbalistul și cum a ajuns în această situație

O mână de ajutor pentru Delonte West! Un miliardar s-a oferit să îi refacă viața

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează