BASCHET  ·  DALLAS MAVERICKS

Cum a evoluat situația lui Delonte West, baschetbalistul profesionst din NBA ajuns cerșetor: în ce ipostază a fost descoperit recent

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 10:30 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 11:05

Delonte West, 37 de ani, își revine după o perioadă în care a fost greu încercat și a ajuns să cerșească pe străzile din Florida.

Fostul jucător din NBA, care suferă de tulburare bipolară, ajunsese să locuiască pe stradă, iar pe internet circulau anul trecut multe poze și clipuri cu el în ipostaze umilitoare.

În ajutorul lui a sărit Mark Cuban, proprietarul echipei Dallas Mavericks. Mark l-a găsit într-o benzinărie și l-a dus la un centru de dezintoxicare, sponsorizându-l cu tot ce avea nevoie pentru a-și repune viața pe picioare.

La câteva luni după ajutorul primit de la omul de afaceri, Delonte pare să fie pe drumul cel bun: a fost surprins în timp ce se bucura de viață și practica diferite hobby-uri, cum ar fi călăritul, canotajul și jucând baschet. În plus, el și-a găsit și un loc de muncă și încearcă să își obțină stabilitatea financiară.

Delonte West+19 FOTO

  • Delonte West a fost selecționat în 2004 de Boston Celtics și a avut o carieră de opt ani în NBA, câștigând 16 milioane de dolari. El a jucat inclusiv pentru Dallas Mavericks.


Una dintre victimele de la Onești are pe corp și răni de gloanțe de cauciuc. Fotografii zguduitoare au ajuns în spațiul public
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 4
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
18:00 Handbal M, Liga Campionilor
Kiel - Zagreb
Digi 3, Telekom 3
19:45 Handbal M, CM 2021
Kielce - Flensburg
Digi 3, Telekom 3
20:00 Fotbal, Cupa României
Dunărea Călărași - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Parma - Inter Milano
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:45 Handbal M, Liga Campionilor
PSG - Pick Szeged
Digi 3, Telekom 3
22:15 Fotbal, Premier League
Liverpool - Chelsea
Eurosport
Program TV complet
Liga 1