SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Un fost jucător din NBA, văzut cerșind pe străzile din Dallas! Cine este baschetbalistul și cum a ajuns în această situație

Delonte West
Delonte West

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2020 12:25 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 12:54

Delonte West (37 de ani) a fost văzut fără adăpost în Dallas. Fostul jucător din NBA a fost observat recent de fani, aceștia susținând că era fără adăpost și avea în mână un afiș prin care cerea bani.

Fanul care l-a pozat pe West în starea sa actuală a descris locația fotografiei drept „North Dallas” și, mai târziu, a clarificat că se află lângă „Royal Lane”. West a fost văzut anterior trăind pe stradă în ianuarie. Cu acea ocazie, un videoclip a devenit viral cu el implicat într-o altercație fizică. 

Delonte West, din NBA, pe străzile din Dallas

Delonte West a fost luat în echipă de Boston Celtics, la draft-ul din anul 2004. Acesta a continuat să aibă o carieră de opt ani în NBA înainte de a merge în cele din urmă la D-League. După o scurtă perioadă în D-League, West a dispărut din baschet, în ultima perioadă apărând tot mai multe fotografii cu el trăind pe străzi.

În ianuarie, fostul său coechipier de la Saint Joseph, Jameer Nelson, și-a exprimat durerea în ceea ce se întâmplase cu fostul baschetbalist: „Astăzi simt un gol în stomac când văd clipurile video ale lui Delonte. Pentru a răspunde tuturor celor care îmi scriu despre situația sa ... tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și familia sa și să sperăm că va căuta ajutorul. Da, am vorbit cu el în ultimele luni, încercând doar să fiu acolo pentru el ca prieten. Un lucru pe care îl știu este că dacă aveți probleme mentale, emoționale sau fizice în viață, trebuie să vorbiți cu cineva.”Fostul său coleg e de părere că astfel de postări nu îi fac bine nimănui, putând chiar să rănească în unele momente: „Și vă rugăm să fiți atenți când postați videoclipuri sau imagini cu cineva. Ați putea crede că vă ajută, dar s-ar putea să le răniți și mai mult. Oamenii au copii și copiii lor nu merită să fie jenați. Vă rog să vă rugați!”

Citește mai multe știri din baschet:

„M-am prăbușit. Cum să iau decizia asta la 18 ani?!” » Povestea zguduitoare a baschetbalistei căreia i s-a amputat un picior din cauza COVID-19

VIDEO Primul baschetbalist din NBA care a refuzat să îngenuncheze în timpul imnului: „Sunt recunoscător, dar nu asta e soluția”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
geany_brazilianul
geany_brazilianul  •  24 Septembrie 2020, 13:50

Un fel de Nicky Mitea al lor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează