SPORTURI  »  BASCHET  »  MONDEN

GALERIE FOTO „A fost ceva ireal” » Dennis Rodman, dezvăluiri explozive din relații: „Doar cu Carmen Electra am făcut asta”

Dennis Rodman +45   FOTO
Dennis Rodman

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 21:08 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 08:01

Fostul mare baschetbalist american Dennis Rodman (62 de ani) a scris, în cartea sa autobiografică, intitulată „Ar fi trebuit să fiu mort până acum. Clipele nebune și sălbatice ale cele mai bun recuperator din istoria NBA”, despre viața sa sexuală intensivă, dar și despre relația pe care a avut-o cu modelul american Carmen Electra.

Dennis Rodman, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Carmen Electra

„Nu știu cum am început să ies cu Carmen. S-a întâmplat, cred eu, pentru că la acel moment făceam sex cu o mulțime de femei. Cu atât de multe încât, la un moment dat, devenise un job. 

Relația pe care am avut-o cu Carmen a fost diferită. A fost plăcut să aștepți persoana de care îți place în momentul și la locul potrivit”, a povestit Dennis Rodman în carte, potrivit cotidianului spaniol Marca. 

+41 FOTO

Dennis Rodman: „Relația cu Carmen Electra a fost ceva ireal” 

Dennis Rodman a continuat ulterior dezvăluirile din relația avută cu Carmen Electra. 

„Îmi aduc aminte că, la un moment dat, am ieșit cu ea la o întâlnire. Am mers să mâncăm sushi, ne-am întors acasă , ne-am așezat pe pat, ne-am uitat unul la celălalt și am început să vorbim. 

A stat la mine în casă timp de 4, 5 zile. A dormit în casa mea, în patul meu, dar nu am făcut niciodată dragoste”, a mai precizat Dennis Rodman. 

„Într-o zi, când cei de Chicago Bulls aveau o zi liberă, Dennis a zis că are o surpriză pentru mine. M-a legat la ochi, m-a urcat pe motocicleta lui, iar când am putut vedea din nou eram în centrul de pregătire al echipei, pe terenul central. Eram ca doi copii într-un magazin de dulciuri. Am mâncat înghețată din frigider și am făcut sex peste tot: în sala de forță, în camera de recuperare și pe teren” 
- Carmen Electra pentru Los Angeles Times

+41 FOTO

un anau fost căsătoriți Carmen Electra și Dennis Rodman, între 1998 și 1999

Cariera lui Dennis Rodman

  • Echipele din carieră: Detroit Pistons, San Antonio Spurs, Chicago Bulls, Los Angeles Lakers, Dallas Mavericks, Long Beach Jam, Fuerza Regia, Orange County Crush, Torpan Pojat, Tijuana Dragons și Brighton Bears
  • 5 titluri în NBA, două cu Detroit Pistons (1989, 1990) și 3 cu Chicago Bulls (1996,1997,1998)
  • de două ori parte a NBA All Star
  • 6.683 de puncte marcate
  • 11.954 de recuperări
  • 1.600 de pase decisive

Citește și: 

Mădălina Ghenea, alături de Grigor Dimitrov la Roland Garros » Mesajul postat pe Instagram

Ilie Năstase s-a mutat cu chirie, după ce a fost dat afară din apartamentul lui Ion Țiriac » Soția dă detalii: „Încercăm câteva luni”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
JeanetteM
JeanetteM  •  06 Iunie 2023, 09:03

pare-mi-se ca evz a inventat fata de la pagina 5. a prins la public si presa s-a tabloidizat. tot ei au pus pe prima pagina titluri tip ”o gaina a nascut pui vii” si alte asemenea. apoi a aparut otv. azi avem click-bait peste tot, senzational, extraordinar, n-o sa-ti vina sa crezi... presa tabloida e potrivita pentru un public numeros, exact ca in replica lui Alexandru Lapusneanul catre Motoc. din pacate, aceasta replica se potriveste si asa zisilor jurnalisti de online. de fapt, cred ca cei care scriu astfel nu pot fi numiti jurnalisti.

Ghidibaca
Ghidibaca  •  04 Iunie 2023, 22:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

21lva
21lva  •  04 Iunie 2023, 21:51

Bravo gsp. Iata ca se poate sa faceti si jurnalism de calitate. daca nici asta nu e stire sportiva, atunci nu stiu ce altceva poate fi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează