SPORTURI  »  BASCHET  »  SPORTIVI RĂNIȚI

EXCLUSIV 3 detalii neștiute în cazul americanilor răniți la Brăila: fratele suspectului a murit anul trecut, Poliția a fugit la caz de la nuntă

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 14:12

Cazul baschetbaliștilor Darrell Bowie și Joseph McClain, răniți într-un club din Brăila în noaptea de sâmbătă spre duminică, ascunde povești neștiute despre principalul suspect al acțiunii din weekend.

GSP.ro a aflat detalii neștiute până astăzi de la intervenția Poliției Brăila din weekend, plus câteva detalii despre principalul suspect, Daniel Husein zis " Dasaev". 

1) Poliția a plecat de la nuntă!

Sursele GSP.ro povestesc momentul în care polițiștii au intervenit în cazul baschetbaliștilor. "Mulți dintre aceștia se aflau la nunta unui coleg de la investigații criminale.

S-a plecat în masă în timpul nopții, iar polițiștii s-au schimbat imediat în haine de lucru și au început cercetarea cazului".

2) Fratele i-a murit anul trecut

În 2017, "Dasaev" și-a pierdut fratele, Marian "Gnocco", cunoscut și sub porecla de "Gălușcă". 

Acesta a decedat după o luptă cu o boală necruțătoare, un cancer osos. "Era o fire liniștită, nu era implicat în activități dubioase", spun apropiații acestuia.

Marian și Daniel locuiau în zone diferite ale Brăilei, "Hipodrom" și Viziru. 

3) Singur în celulă

Principalul suspect al cazului din "Music Pub" s-a predat azi și este, în acest moment, audiat la Parchet.

În cazul în care se va lua decizia de arest preventiv, acesta va sta singur într-o celulă de la subsolul arestului Brăila. 

  • CONTEXT: Cei doi sportivi au fost atacați cu cuțite și loviți cu sticle într-un bar. Aceștia au fost transportați de urgență la spital, unde au fost operați. Starea lui McClain este stabilă, iar veștile au început să fie mai bune și în ceea ce privește situația lui Darrell Bowie, transportat ieri cu un elicopter SMURD la București. (Toate detaliile, AICI)

Vezi și: 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
maxp
maxp  •  18 Septembrie 2018, 09:42

Intrebarea mea e ce legatura are faptul ca erau politistii la nunta? Sau doreati sa-i laudati ca intervin inclusiv cand petrec? Pe bune, n-am inteles deloc legatura.

radumatei
radumatei  •  18 Septembrie 2018, 00:16
Postat de cri5ti pe 17 Septembrie 2018, 14:45

dacă se implica ambasada SUA la. acest caz... mai mult ca sigur va înfunda pușcăria acest *** omenesc... dacă se vor implica doar polițiștii din Brăila.. va trai mult și bine în libertate

Ambasada SUA sa nu se mai implice atata, ca nu suntem colonia lor. S-au implicat ei destul prin Afghanistan, Iraq Libia etc. si vedem cu totii rezultatele. Asta e un simplu fapt divers, o incaierare intr-o carciuma, de competenta politiei judetene. Ambasada sa-si vada de treaba ei, ca nici noi nu ne "implicam" cand politistii lor vaneaza negri pe strazi si ii omoara.

ill7ven
ill7ven  •  17 Septembrie 2018, 22:16
Postat de Nanu Daniel pe 17 Septembrie 2018, 15:00

Dati sporturi de contact pe sticla mereu, chiar la ore de maxima audienta daca se poate ! Distrusilor, voi cei din Media, nu constientizati ca faceti atat de rau acestor tineri care vor doar sa se faca cat mai mari (fizic vorbind) sa aiba pe ce sa-si traga un tatuaj si sa sparga niste fetze daca se poate ! Vezi fel si fel de atacuri ale adolescentilor prin unitati de invatamant, cu maxilare prinse in sarme si alte cele...

Astea nu sunt consecintele unei singure cauze... Ce naiba, suntem oameni moderni, mai intelectual-sofisticati ca niciodata si ar trebui sa stim ca "mono cauzalitatea" e o tampenie. Inainte de bombardamentul media copiii astia au parinti/tutori si discernamant propriu. Te asigur eu ca niste copii sanatosi psihic care sunt crescuti si ingrijiti corespunzator de catre parinti pot consuma sporturi de contact, entertainment care contine violenta fictiva/gratuita si nu vor deveni niste sociopati de trei lei. Nu media e principala vinovata ca tinerii astia nu inteleg nimic altceva din ce vad la TV sau pe net si nu au o baza solida in ceea ce priveste etica sociala, compasiunea umana si asa mai departe, ci cei care ar trebui sa le cladeasca acea temelie. Alti copii schimba canalu, pun pe Discovery sau History din proprie initiativa. Pentru aia pe cine dam vina?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează