SPORTURI  »  BASCHET  »  ACCIDENT

Fiica Anamariei Prodan și-a zdrobit Porscheul: „Am făcut un accident destul de grav, dar pot să iau Ferrariul de la mama”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2023 20:40 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 20:59

Sarah Dumitrescu Prodan, 23 de ani, fiica impresarei Anamaria Prodan și a fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, a povestit că a făcut un accident cu mașina ei de 80.000 de euro. 

„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici.  Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei. 

Îmi doresc un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine. Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine, pot să iau de la ea…dar eu, personal, un I8”, a explicat Sarah Dumitrescu pentru antenasport.ro

+45 FOTO
  • Baschetbalistă în SUA, la California Polytechnic State University, în Big West Conference, Sarah a fost operată în septembrie 2022 la Cluj, după o accidentare la genunchi. Sarah se afla în România la lotul național când a suferit accidentarea. Ea a avut nevoie de o operație de urgență la ligamente, iar intervenția realizată de medicul Răzvan Marian Melinte a avut loc la Spitalul MedLife Humanitas din Cluj. 
  • „Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine”. spunea Sarah Dumitrescu, anul trecut.
Fiica Anamariei Prodan și-a zdrobit Porscheul: „Am făcut un accident destul de grav, dar pot să iau Ferrariul de la mama”
BMW I8

FOTO Blonda superbă care a pozat pe un Ferrari și a provocat frenezie pe Instagram

GALERIE FOTO Bianca, fata unui fotbalist celebru, cea mai frumoasă surpriză pentru fanii de pe Instagram

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
hippievali
hippievali  •  09 Martie 2023, 09:20

O echipă de baschet din România (U BT Cluj) învinge finalista Euro Cup din 2022 (Bursaspor), rezultat URIAŞ pentru baschetul românesc. Intru şi eu pe site-ul unui cotidian care se pretinde a fi o "gazetă a sporturilor", mă duc la secţiunea "baschet" şi ce găsesc? Nimic!!!... În schimb văd (că n-am nervi să citesc mai mult decât titlul la un aşa material) o ştire despre aventurile auto ale unei piţipoance. Şi - culmea sfertodoctismului unora care se pretind jurnalişti de sport - textul cu pricina este poziţionat, absolut halucinant, lângă un material despre "His Airness". E clar, încă n-aţi depăşit nivelul profesional "Jiji". ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Serban_radu.
Serban_radu.  •  23 Februarie 2023, 21:28
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 21 Februarie 2023, 21:32

Adevarul e ca luxul, opulenta si botoxu’ din bot, merge de minune cu creierul neted.

La opulenta mai trebuie lucrat

naxxar
naxxar  •  23 Februarie 2023, 09:22

Și frumoasă, și deșteaptă. Ca mama ei.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează