SPORTURI  »  BASCHET  »  PROVOCARE

FOTO O nouă aroganță a lui Floyd Mayweather: pune la bătaie 1 milion de dolari

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 13:56

Retras din box neînvins, Floyd Mayweather se relaxează și încearcă să își ocupe timpul cheltuind banii câștigați în întreaga carieră.

Cunoscut pentru extravaganțele sale, americanul de 40 de ani i-a lansat o provocare ieșită din comun lui Kobe Bryant, fostul baschetbalist de la LA Lakers.

Într-un comentariu la o postare pe Instagram, Mayweather l-a provocat pe Kobe la un meci de baschet. "Sunt gata să joc unu la unu cu tine pentru 1 milion de dolari", a fost mesajul lui Floyd, la care acesta încă nu a primit un răspuns.

1 

Kobe Bryant, 39 de ani, este unul dintre cei mai buni baschetbaliști din istorie, fiind pe locul 3 în topul marcatorilor all-tine, cu 33.583 de puncte, după Karl Malone și Kareem Abdul-Jabbar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1461177693935533
Sorin Gane  •  25 Decembrie 2017, 15:04

Cred ca cineva il sfatuieste bine .Inventeaza tot felul de show-uri , aparent sportive , dar care prin publicitate genereaza o groaza de bani , Daca la ei tine , la noi n-as prea crede , oricum , bravo lui - masina de facut bani .

badeadorian
badeadorian  •  25 Decembrie 2017, 14:46

Dupa ce pierde incearca si un meci de box . Tot unul la unul . La pace .... :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează