SPORTURI  »  BASCHET  »  EXPLOZII

FOTO Un fost baschetbalist a fost rănit în exploziile din aeroportul din Bruxelles » A suferit o operație, după ce a fost aruncat în aer 20 de metri

FOTO: gabonactualites.com
FOTO: gabonactualites.com

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 16:46

În această dimineață, au avut loc trei explozii pe aeroportul Zaventem, din BruxellesVezi detalli

Sebastien Bellin, 37 de ani, fost baschetbalist şi fost internaţional belgian, a fost rănit în exploziile de la aeroportul din Bruxelles, potrivit Marca.

Un fost club al belgianului, BC Telenet Oostende, a postat o fotografie cu Bellin, căzut la pământ şi cu o rană la picior, ce sângera.

"Îi urăm fostului nostru jucător multă putere şi însănătoşire grabnică" mesajul clubului Telenet Oostende

 

Potrivit belgenilor, Bellin a trecut bine peste prima operație, dar mai are bucăți de metal în corp și șold. Acesta a fost aruncat în aer 20 de metri.

 

Bellin, care măsoară 2.07 m, a evoluat în carieră la Sicc Aurora Jesi, Power Wevelgem, Antwerp Giants Sanex, Telindus Oostende, BK Prostjov, Hanzevast Capitals Groningen, Optima Gent, Belfius Mons-Hainaut, BBC Kangoeroes Boom şi Gent Hawks

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
blatistu49
blatistu49  •  22 Martie 2016, 18:41

mai cheamale Angelika in EUROPA si pe ascuns fara acordul poporului bagati si in tara la GALATI

chromophobia
chromophobia  •  22 Martie 2016, 18:23

ultras_tei,mai bine fa o gluma despre cum v-au zburat de fiecare data,pe voi dinamovistii,toate *** de echipe dupa maxim 2 tururi preliminarii,din '90 incoa.Lasa-l pe baschetbalistul asta sa se insanatoseasca grabnic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ultras_tei.
ultras_tei.  •  22 Martie 2016, 18:10

Acuma sa fac o gluma cam neplacuta dar cand a sarit 20 de m in sus a facut un Slam Dunk veritabil. Nu m-am putut abtine. Sper sa se faca bine baschetbalistu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close