SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

„Kobe Bryant a fost un violator”. Scandal imens după un an de la tragedie! Vanessa Bryant a răbufnit

Vanessa Bryant, foto: Guliver/gettyimages +11   FOTO
Vanessa Bryant, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2021 10:01 / Actualizat duminica, 28 februarie 2021 16:15

Vanessa, soția răposatului Kobe Bryant, a răbufnit la adresa unui tweet dat de o vedetă americană la 3 zile după accidentul tragic în care fostul mare baschetbalist și-a pierdut viața. 

  • Pe 26 ianuarie 2020, întreaga lume a sportului era zguduită. Kobe Bryant (41 de ani), fostul mare baschetbalist al lui Los Angeles Lakers, a murit împreună cu fata sa, Gianna, și alte 7 persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit în Calabasas, California.
  • La 3 zile distanță de tragedie, actrița Evan Rachel Wood a postat un tweet: „Nu am scris nimic până acum, fiinddcă am simțit nevoia să las puțin timp să treacă înainte să mă exprim. Dar da, acum e cazul ca lucrurile să fie spuse. Omul a fost un violator!”;
  • În iulie 2003, Kobe Bryant a fost acuzat că a violat o angajată a unui hotel din Colorado. Bryant a fost acuzat de agresiune sexuală și a petrecut o mare parte din sezonul NBA 2003-2004 călătorind înainte și înapoi între Los Angeles și Eagle, Colorado pentru audieri în instanță. Acuzațiile împotriva lui Bryant au fost anulate ulterior când femeia care îl acuza a decis să nu depună mărturie. Ulterior, Bryant a ajuns la o înțelegere cu aceasta în afara instanței, în 2005, deși și-a susținut permanent nevinovăția.

Vanessa Bryant: „Astfel de acuzații trimit bărbați negri nevinovați la închisoare”

La peste un an după tweetul lui Rachel Wood, Vanessa Bryant, soția lui Kobe, a ripostat. „Tweetul tău fals, insensibil, defăimător și calomniator este cel puțin ticălos și deranjant. Tipul ăsta de acuzație trimite bărbați negri nevinovați la închisoare pentru crime pe care nu le-au comis. O acuzație nu face pe cineva vinovat! NU ȘTII FAPTELE DIN DOSAR”.

La începutul acestei luni, Rachel Wood l-a acuzat pe Marilyn Manson, fostul logodnic, că a abuzat-o „oribil” de ani de zile. Mason a respins afirmațiile lui Wood, spunând că sunt „denaturări oribile ale realității”.

+7 FOTO

Citește și:

S-a aflat cine este vinovat pentru accidentul de elicopter în care a murit Kobe Bryant: „Era interzis să facă asta”

Vanessa Bryant, dată în judecată de propria mamă! Bătaie pentru averea regretatului Kobe Bryant: „Continuă să stoarcă bani de la noi”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
rocky5
rocky5  •  28 Februarie 2021, 19:46

Marea vedetă plină de bani....

972520872778599
Carlos Mendoza  •  28 Februarie 2021, 16:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  28 Februarie 2021, 15:42

Trist .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează