SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

L.A. Lakers, lideră în Conferinţa Vest

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Los Angeles Lakers a câştigat duminică seara, cu 106-85, derbiul cu San Antonio Spurs, şi s-a instalat comfortabil în fruntea clasamentului din Conferinţa Vest cu numai aproximativ două etape înainte de finalul sezonului regulat.

În ciuda victoriei categorice, Kobe Bryant, cel mai bun marcator de la Lakers, a încheiat disputa cu numai 20 de puncte, cinci recuperări şi cinci pase decisive, Bryant fiind depăşit în lupta pentru titlul de cel mai bun jucător de pe teren de Tony Parker, francezul având cu două recuperări mai mult decât vedeta lui Lakers.

Dallas Mavericks a cedat cu 95-99 la Seattle Supersonics după un meci în care Dirk Nowitzki a reuşit totuşi 32 de puncte şi nouă recuperări.

Denver Nuggets a făcut spectacol în meciul cu Houston Rockets şi s-a impus cu 111-94, Allen Iverson încheind jocul cu 33 de puncte, şapte recuperări şi şapte pase decisive.

Cleveland Cavaliers a trecut cu 84-76 de Miami Heat după un meci în care LeBron James a reuşit doar 13 puncte, 11 recuperări şi şapte pase decisive.

În celelalte meciuri din NBA, Detroit Pistons a trecut cu 91-84 de Toronto Raptors, iar Orlando Magic s-a impus cu 104-84 la Chicago Bulls.

Sursa: AmosNews

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  15 Aprilie 2008, 03:54

dc stergeti ma comentarile rautacioase. Ati schimbat poza, asta e bine, ati pus una cu Kobe cu nr 8, asta nu e bine...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează