SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Lakers s-a împiedicat din nou, iar Kobe Bryant a ajuns la a 12-a înfrîngere a sezonului

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 18:30

E clar, este unul dintre cele mai slabe sezoane ale lui Lakers din istoria NBA! Cu toate că Bryant şi Howard strălucesc la formaţia din Los Angeles, californienii nu-şi revin absolut deloc şi au ajuns la a 12-a înfrîngere din această ediţie. Culmea, gruparea era considerată, alături de campioana Miami Heat, favorită la cîştigarea NBA, dar acum nu se ştie dacă va ajunge în play-off.

Kobe a înscris 34 de puncte în meciul pierdut cu Utah Jazz (110-117). De fapt, a fost cea de-a noua înfrîngere din 10 meciuri a lui Lakers în care starul din LA a marcat peste 25 de puncte. Iar cînd Bryant nu a marcat peste 25 de puncte, echipa din Staples Center a reuşit 8 victorii din 11 meciuri. La Jazz, a impresionat Paul Millsap (24 de puncte, 9 recuperări, două pase decisive) şi Mo Williams (22 de puncte, 9 pase decisive). Iar antrenorul Mike D"Antoni e disperat: "Avem prea mulţi jucători care se feresc de minge, nu ştiu ce să mai fac!". Lakers ocupă locul 11 în Conferinţa de Vest.

Knicks face legea în Est
Eşecul cu Chicago Bulls a fost ca un duş rece pentru New York Knicks, care s-a impus în Madison Square Garden în faţa celor de la Denver Nuggets, scor 112-106. A fost a opta victorie consecutivă acasă pentru new-yorkezi. A strălucit iar Carmelo Anthony, marcator a 34 de puncte, chiar în faţa echipei ce l-a lansat în baschetul profesionist. Knicks rămîne prima în Conferinţa de Est, cu 15 victorii şi 5 înfrîngeri. La Knicks, pe lîngă eroul serii, au mai impresionat Jason Kidd (17 puncte şi 7 assisturi) şi Tyson Chandler, 15 puncte şi 12 recuperări.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează