SPORTURI  »  BASCHET  »  DRAMĂ LA GIURGIU

Mama lui Chauncey Hardy vrea să afle adevărul: "Îmi puteţi spune ce s-a întîmplat cu adevărat?"

sursa Facebook
sursa Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 11 octombrie 2011 19:44

Mama baschetbalistului american decedat în urma bătăii primite într-un club din Giurgiu vrea să ştie cu exactitate ce s-a întîmplat cu fiul ei.

Contactată de reporterii Kanal D, aceasta a spus că informaţii despre tragedia care s-a abătut asupra familiei sale a primit de la antrenorul lui Chauncey. Cum nimeni nu pare a şti ce s-a întîmplat exact în club, mama îndurerată vrea să afle cum a murit fiul ei.

"Nu ştiu nimic despre ce s-a întîmplat, îmi poţi spune şi mie? Am auzit atîtea poveşti, nici nu mai ştiu ce să cred. Aş vrea să ştiu şi eu ce s-a întîmplat cu adevărat. Singurele informaţii pe care le-am primit despre moartea băiatului meu au venit de la antrenorul echipei", a spus mama lui Chauncey reporterului de la Kanal D.

Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, a declarat, astăzi, că trupul baschetbalistului american Hardy Chauncey va mai fi ţinut în ţară cel mult trei zile pînă la repatriere, urmînd ca sicriul să fie depus la Arena de baschet a Federaţiei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
stcristian71
stcristian71  •  12 Octombrie 2011, 01:22

asa ceva nu se poate , tot tigani acesteia ne fac tara de ris , pe ori unde mergem in europa roman este egal cu tigan , si tigani conduc tot cea ce inseamna roman, eui am vazut si nu pot sa accept asa ceva am ajuns la mina lor din pacate

ysoagar
ysoagar  •  12 Octombrie 2011, 00:50

Madam, the gipsies killed your son. R.I.P. Hardy

zelea
zelea  •  11 Octombrie 2011, 23:22

Sper ca Europa sa vada macar de data asta ca aceasta rasa inferioara are prea multe drepturi si sa nu ne mai impuna o multime de programe de ajutorare pt.emanciparea acestei rase de umanoizi inferiori,pe care statul cheltuieste milioane de euro.Totusi gloantele sunt mult mai ieftine!!!!Odihnestete in pace Hardy si toate celelalte victime al acestor primate! Ps.Scuze fata de maimute pt.jignirea adusa!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează