SPORTURI  »  BASCHET  »  SUA

Mamba Mentality » Lecția pe care Kobe Bryant le-o oferă fiicelor sale și tuturor copiilor la doi ani după ce și-a încheiat cariera: "Mă trezesc la 4 dimineața și mă antrenez"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 11:06

La cei 40 de ani, Kobe Bryant continuă să fie un exemplu de urmat pentru tinerii din toată lumea, chiar dacă s-a retras din activitate în urmă cu doi ani.

Într-un interviu, Kobe mărturisește că se trezește la 4 dimineața pentru a face sport: "Am mai multe motive pentru care fac asta. Când am pus capăt carierei, m-am lăsat un pic dus de val și n-am mai făcut sport. Apoi, am luat totul ca pe o provocare. Mi-am zis: pot să revin la forma din perioada în care eram jucător activ? Când nu ai un țel clar, de exemplu să te antrenezi pentru a câștiga campionatul în NBA sau titlul de cel mai bun jucător, e greu să găsești motivație.

5 titluri de campionîn NBA a adunat Kobe Bryant în 20 de ani de activitate la LA Lakers

Așa că mi-am zis: OK, trebuie să-mi stabilesc un scop clar. Fiind tatăl a 3 copii, am găsit o motivație extra. Copiii mei nu aveau cum să vadă cât de mult mă antrenam eu când jucam, așa că am decis să mă antrenez din nou ca atunci când eram în activitate.

Când mă trezesc dimineața să fac sport, fiica mea cea mare, Natalia, care are 15 ani, vine și se antrenează cu mine. Face asta înainte să plece la școală. În felul ăsta, ea înțelege ce înseamnă să muncești din greu", explică legenda din NBA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
christiano0
christiano0  •  18 Septembrie 2018, 16:54

E fortza omu' ...no comment din partea mea!

tipsy
tipsy  •  18 Septembrie 2018, 12:37

N`ai ce sa`i zici lui kobe. Are sute de milioane in cont, 5 titluri NBA, un Oscar, familie frumoasa, ii pupa aia picioarele pe strada in LA. Cu toate astea continua sa munceasca din greu. Inainte sa`l comparam cu sportivii de la noi, mai bine l`am compara cu noi insine.

holland
holland  •  18 Septembrie 2018, 11:44

la noi... la ora 4 dimineata baschetbalistii iesi din carciumi ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează